Ελεύθερη οικονομική ενίσχυση για το ντοκιμαντέρ για τα 30 χρονιά δημιουργίας & δράσης των A.M.


Οι συστάσεις είναι περιττές καθώς απευθυνόμαστε σε εσάς απευθείας μέσα από αυτή τη σελίδα. Η πορεία μας μέσα στο χρόνο και στο χώρο γεμάτη υπερβάσεις, και μοίρασμα× τα ναι μας και τα όχι σμιλέψαν τα χαρακτηριστικά των Active Member και μας εκθέσαν στο φως – είναι η αλήθεια μας, είναι η ιστορία μας. Αυτή την ιστορία θέλουμε να πούμε όσο τίποτα καθώς είναι η βάση μας, η σταθερά μας, σ’ έναν κόσμο που ήδη άλλαξε, σ’ ένα κόσμο που έχει ήδη έρθει ανάποδα. Η ιστορία των Active Member ειπωμένη και ιδωμένη όχι μόνο μέσα από τα τραγούδια – σε αυτά έχετε ελεύθερη πρόσβαση παρόλη τη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε από τα πάσης φύσεως καθεστώτα να τα διαδώσουμε– αλλά και ιστορημένη μέσα από αφηγήσεις, των πρωταγωνιστών, και των συνοδοιπόρων στο ταξίδι. Στο αρχείο μας υπάρχει ένα πλούσιο ακυκλοφόρητο υλικό με τη δράση μας απ’ όλα τα πράγματα που καταπιαστήκαμε. Το εγχείρημα είναι δύσκολο μιας και μιλάμε για ανεξάρτητη παραγωγή, από μια μικρή ομάδα συντελεστών. Σχεδιάζουμε να παρουσιαστεί σε 14 επεισόδια των 40 λεπτών. Με ελεύθερη πρόσβαση από Σεπτέμβρη και προβολή ένα επεισόδιο την εβδομάδα.


Αποφασίσαμε να απευθυνθούμε με ανοιχτό κάλεσμα σε άτομα, ομάδες και συλλογικότητες προκειμένου να υλοποιηθεί το εγχείρημα. Οικονομικοί πόροι για ένα τέτοιο εγχείρημα είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν με άλλο τρόπο. Εκτός από αυτόν: να σας ζητήσουμε να βάλετε πλάτη... Οτιδήποτε άλλο ξεπερνά τις δυνάμεις μας στην παρούσα φάση. Μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού και συνειδητής από την πλευρά μας αποχής από αυτή την επίφαση ζωής, θα ήταν ακατόρθωτο να ολοκληρώσουμε αυτό τον κύκλο επεισοδίων παράλληλα φροντίζοντας να πληρωθούν όλοι οι συντελεστές κι όσοι θα εργαστούν γι’ αυτό.

Ανοιχτή οικονομική συμμετοχή λοιπόν για όποιον από εσάς μπορεί και ενδιαφέρεται να γίνει συμπαραγωγός μας δίνοντας κάτι από το υστέρημά του. Λίγα από πολλούς κι όχι πολλά από λίγους…

Έχουμε βάλει τους στόχους μας ως τις 20/6 που θ’ αρχίσουν τα γυρίσματα και το μοντάζ. Όλοι οι συμμετέχοντες τεχνικοί θα εργαστούν με συνέπεια και επαγγελματισμό, παίρνοντας το ρίσκο η εργασία τους να μην αμειφθεί.

Αξίζει σίγουρα να αναφέρουμε ότι η σειρά θα έχει και αγγλικούς υπότιτλους (πιθανόν και σε άλλες γλώσσες). Οπότε ευχόμαστε αυτό να λειτουργήσει θετικά και για φίλους από το εξωτερικό που είναι πιο εξοικειωμένοι με μια τέτοια διαδικασία χρηματοδότησης, donation. Στην Ελλάδα ακόμα δεν είμαστε συνηθισμένοι στο donation αλλά πρέπει να καταστεί σαφές ότι πιθανόν να χρειαστεί να γίνεται μόνο έτσι στο εξής. Ειδικά ή τουλάχιστον σε περιπτώσεις όπως η δική μας.

Πρώτος και βασικός στόχος μας είναι να καλυφθούν εξ ολοκλήρου τα έξοδα του ντοκιμαντέρ, με την έννοια ότι χωρίς αυτά τα χρήματα δε θα μπορέσει να υλοποιηθεί αυτή η προσπάθεια. Και στη συνέχεια να πληρωθούν οι άνθρωποι που θα δουλέψουν γι’ αυτή τη σειρά ντοκιμαντέρ. Η αμοιβή της εργασίας όλων είναι σημαντική προκειμένου να μπορούν να συνεχίσουν τη δουλειά που κάνουν. Φυσικά, οποιοδήποτε τυχόν παραπάνω ποσό συγκεντρωθεί θα χρησιμοποιηθεί για την προώθηση του ντοκιμαντέρ. Κλείνοντας θα σας ζητήσουμε να διαδώσετε όπου κι εσείς μπορείτε να σκεφτείτε αυτή την προσπάθεια, ανατρέξτε στις επαφές σας και σε όποια πιθανή βοήθεια μπορεί να συνεισφέρει σε αυτό το εγχείρημα οικονομικά, ηθικά ή και τεχνικά. Θα ενημερώνεστε για τις εξελίξεις μέσα από την ιστοσελίδα μας και τα social media. Και να είστε σίγουροι ότι θα βρούμε τους τρόπους να σας ανταποδώσουμε έμπρακτα τη στήριξη.... Ευχαριστούμε. Active Member μέσω PayPal: e-shop@lowbap.com

Και μέσω τραπέζης:

Alpha bank ΙΒΑΝ : GR0501409810981002101017019

Πειραιώς ΙΒΑΝ : GR26 0172 1300 0051 3009 1284 200

Εθνική τράπεζα ΙΒΑΝ: GR8301100700000007000410170

Παρακαλώ μη ξεχάσετε στην περιγραφή να βέλετε ως αιτιολογία (donate doc) και το ονοματεπώνυμο η ότι θα θέλατε να γράψουμε στους τίτλους του ντοκιμαντέρ.

Πληροφορίες: bdfoxmoor@lowbap.com
389 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Ξάγναντο